• peulvruchten

    Peulvruchten zijn een bron van eiwitten en vezels. Rode linzen zijn snel gaar en hoeven niet
    geweekt te worden. Lekker bij de warme maaltijd,
    in soepen of koud door salades. Spliterwten zijn
    natuurlijk de basis voor een heerlijke stevige erwtensoep.

  • rode linzen

    Rode linzen zijn snel gaar en uitstekend geschikt voor bereiding van bijvoorbeeld een heerlijke linzensoep.

    Onze rode linzen komen uit het zonnige Turkije, waar linzen veelvuldig op het menu staan. Rode linzen vallen bij het koken iets uit elkaar en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor romige gerechten en zachte soepen.
    vergroot Beleef onze dehalm biologische rode linzen
    door op de plus te klikken.
  • spliterwten

    Spliterwten zijn gepelde en gespleten groene erwten. Net als andere peul-
    vruchten zijn spliterwten rijk aan eiwitten, vezels en ijzer. Spliterwten zijn natuurlijk uitermate geschikt voor een heerlijke [vegetarische] erwtensoep.

    Spliterwten hoeven niet geweekt te worden. Na het wassen in ca. 1½ uur gaar koken.
    vergroot Beleef onze dehalm biologische spliterwten
    door op de plus te klikken.
beleef bio